Andrzejki w gdyńskim Pokładzie

Imprezy klubowe, Gdynia

Data 29.11.2014 20:00
Miejsce Klub Pokład
Adres Aleja Jana Pawła II 11
Miejscowość Gdynia

Zapraszamy na wyjątkową noc andrzejkową!!!

29.11.2014r. godz.: 20:00

W programie:

  • zabawa taneczna przy akompaniamencie DJ’a

  • wróżby, przepowiednie i konkursy

  • bogate menu specjałów naszego Szefa Kuchni

Zarezerwować można również stoliki w trzech opcjach, z odpowiednimi pakietami konsumpcyjnymi:

PAMIĘTAJ!!!

Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.

PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób (Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości)

Alkohole/Napoje:

  • 3 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała

  • 3l Napoi bezalkoholowych

  • 10 x Kawa/herbata

Zakąski:

  • roladka drobiowa nadziewana pieczarkami

  • śliwka zawijana boczkiem

  • pieczarki faszerowane serem ricotta

  • łódeczki ziemniaczane z łososiem

  • śledzik w pikantnej oliwie

2 x duża deska smakołyków zawierająca sery, wędliny, kabanosy, smalec, ogórki małosolne, pastę twarogową oraz pieczywo

Zupa:

  • barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 60zł brutto od osoby. PAMIĘTAJ!!!

Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.

PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób (Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości)

Alkohole/Napoje:

  • 5 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała

  • 5l Napoi bezalkoholowych

  • 10 x Kawa/herbata

Zakąski:

  • roladka drobiowa nadziewana pieczarkami

  • pieczony schab z figami marynowany w białym winie

  • wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym

  • roladka naleśnikowa nadziewana szpinakiem i kremowym serkiem

  • tatar z czerwonego śledzia na razowcu

  • grzanki z krewetkami koktajlowymi i pikantną salsą

Sałatki:

  • sałatka z kurczakiem w musztardowym dressingu

Danie główne:

  • pierś z kurczaka zapiekana pod beszamelem z leśnymi grzybami w towarzystwie ziemniaczków puree oraz sałatki z sosem winegret

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 80zł brutto od osoby.

PAMIĘTAJ!!! Wykupując pakiety konsumpcyjne otrzymujesz wstęp, rezerwację oraz szatnię GRATIS.

PRZYKŁADOWE MENU DLA 10 osób (Istnieje możliwość rezerwacji dla większej bądź mniejszej ilości Gości)

Alkohole/Napoje:

  • 6 x 0,5l Wódka Żubrówka Biała

  • 7l Napoi bezalkoholowych

  • 10 x Kawa/herbata

Zakąski:

  • kurczak nadziewany szpinakiem i serem feta

  • karkówka pieczona ze śliwką

  • wołowina pieczona na różowo z musem chrzanowym

  • bruschetta z pomidorami

  • pieczone pierożki z farszem jarskim

  • roladka naleśnikowa z łososiem i szpinakiem

  • krewetki w otulinie grillowanego boczku

Sałatki:

  • sałatka z morelami i serem gorgonzola

Zupa: - rosół z domowym makaronem

Danie główne:

  • polędwiczka wieprzowa w sosie serowo-szpinakowym podana z ziemniaczkami z rozmarynem oraz sałatą z sosem winegret

Cena powyższego menu wraz z przygotowaniem rezerwacji, obsługą, bezpłatnym wstępem do lokalu oraz szatnią wynosi 110zł brutto od osoby.